Ha magassarkúrol van szó cipőböl vagy csizmából van több párotok?
Figyelt kérdés
Miért nem szeretitek a magassarkú csizmákat?2015. jan. 4. 14:37
1/6 anonim válasza:
A csizmámnak nem lapos a sarka, de nem is tűsarok. Az a csúszós úton balesetveszélyes lenne. Csak egy pár csizmám van, és magas sarkú cipőm is csak kettő.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez nem tul sok,Megkerdezhetem a korod?
2015. jan. 4. 15:03
3/6 anonim válasza:
Hát nekem csak magassarkú csizmám illetve cipőm van (mivel nagyon alacsony vagyok), leszámítva persze a papucsot illetve túracipőt, de szerintem csizmából több van :)
4/6 anonim válasza:
Egyetlen magassarkút tartok (az se túl magas, inkább ilyen: [link] az cipő, és évi 3-szor veszem föl, mert kisestélyihez mégsem vehetek laposat. Egyébként nem szeretem a magasat, és nem is tudok ennél magasabban járni. (Megjegyzem a többség nem tud, aki hordja, az sem, és elképesztően groteszknek találom a tűsarkú csizmában hóban-fagyban bénázó és totyogó nőket.)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem ónos esőben magassarkuban totyogo nökre gondolok,mert van szaraz Teli idő is!
Szerintem a magassarku öltöztet!
2015. jan. 4. 15:18
6/6 anonim válasza:
2 db magassarkú bokacsizmám van, egy csinosabb és egy bakkancs szerű. Egyik sem tűsarkú. Sőt magassarkú cipőm is kettő van, 1 balerinám és ennyi. Nincs több cipőm. Nem vagyok egy cipő bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!