Milyen ruhát vegyek fel ilyen alakhoz?
160 cm magas vagyok, vékony, csupán 44 kiló, vékony csontozatom van, némely csontom (pl. kulcscsont, vállam szélén levő csont, medencecsont) nagyon ki is áll :(
Vékonyságomból adódóan nagyon kicsi mellem is van, így optikailag nagyítani kéne a ruhával.. Fenekem az úgy kb van, nem túl kicsi, de nem is túl nagy, de a lábaim görbék: ha összezárom a bokámai a térdeim közt még több, mint 10 cm van :( de rádaásul erősen hátra is hajlik a lábam, szóval a lábaimat egy az egybe el kéne takarni a ruhával..
Azért is írtam ki ezt a kérdést, mert pl a görbe lábaimra jó megoldás lenne a födig érő maxiruha, ami még mellet is csinál nekem, ha derékban van megkötve, de viszon az alacsony termetemre meg pont azt olvastam, h csak még jobban összenyomja a hosszú szoknya. Szóval két problémámra a megoldás összeütközik egymással. Nem mellékesen amugy az arcom is beesett és pattanásos, de azzal nem is tudok mit csinálni, hiszen ruhával az arcomat nem tudom eltakarni..
16/L
Nekem alapvetően tetszik, ha valaki ilyen vékony, de így látatlanba nem lehet megállapítani kb semmit. Ha genetikailag vékony vagy, ne rágódj miatta, hidd el van akinek tetszik (mint pl nekem :) )
Az arcodat pedig lehet kezeltetni, mert nem túl esztétikus a pattanások és lehetőleg még időben, nehogy a nyoma is ott maradjon
Össze nem érő láb is tetszik nekem egyébként, de nem tudom pontosan hogy hogy érted azt, hogy annyira görbék a lábaid, ezt igazán képről tudnám megmondani neked. Elég ha keresel a neten egyet.
Egyébként akár hiszed, akár nem még a kiálló medencecsont és kulcscsont is tetszik :D De mindent persze mértékkel, amit így megint csak nem tudok konkrétan megmondani
Hát, talán ilyesmi lábam van:
A lényeg, h O-láb :( Ha összezárom a bokáimat, és kinyújtom a lábam, akkor a 2 térdem közt még van kb 10 centi :'( És rádaásul még hátrafelé is hajlik a lábam, a térdem hátrahajlik... Hát így olyan görbék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!