Szerintetek melyiknek fogom több hasznát venni ralph lauren pulover vagy chanel karperec?
Haha, egy Cartier meg másfél misi... :D
(Nekem van Chanel karperecem, bár nem ez, az enyém "csak" 340ezer volt... Ez is szép szerintem, bizonyos alkalmakra, bizonyos ruhához. Én direkt egyszerűbbet választottam.)
A pulcsi is jó szerintem. De még mindig nem értem a kérdést, hogy hogy lehet összehasonlítani 2300 dolcsit 85 dolcsival?! Valószínű a karperecet is 100 dollár alatt akarja beszerezni a kérdező valami "tutibiztos" helyről!
ma 01:14
szerintem már több mint másfél, mert kb fél évente emelik az árát pár száz dollárral :DD
viszont hermes van már 200 körül és az is nagyon szép
11:20-as, végülis 100-200ezer cartier kategóriában már tökmindegy! :D
Hermesek is szépek, de még mindig nem 85 dolcsis kategória! :D
Karperec csúnya, hiába a papíron csili-vili berakásos dolgok. Pulóver szintén ótvar ronda.
Ralph Lauren mondjuk nem is játszik egy ligába a Chanel-el.
Vannak jó ruhái, de az árat nézve mindig rájön az ember nagy lehúzás az egész.
Vettem Levis-ben egy pólót, akciósan 6k volt. Ilyesmi 20k RL-be és talán silányabb az anyag is, pedig 100% pamut mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!