Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki fekete meg sötét...

Ha valaki fekete meg sötét ruhába jár mindig az már emósnak számít?

Figyelt kérdés
mert szerintem nem de valaki azt mondja igen de szerintem ha csak szereti a feketét az nem baj meg közbe mosolyog meg nevet úgyhogy nem ilyen befordulós csak szereti a feketét szerintetek?
2015. jan. 1. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem az emó az valami egészen más :D :D :D Sok hülye :D
2015. jan. 3. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Írd ki a homlokodra,hogy emo..akkor biztosan észreveszik. Szegény gyászoló nagymamám is biztos emó volt, amikor feketében járt.
2015. jan. 6. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem számít; csak akkor nézik emosnak, ha a fekete ruhája mellé, olyan frizurát csináltat, ami a szemébe lóg, feketére festeti, vagy emosra vágatja, meg persze, ha olyan ékszereket hord, amik szintén azt tükrözik, de ha csak simán erősen húzza ki a szemét, már akkor is emosnak hat;

De a fekete ruha sem feltétlenűl tűnik emosnak, csak ha tele van koponyákkal, vagy lóg rajtad, meg láncok lóganak a nadrágról, vagy olyan jellegzetes emos mintája van.. stb.

De ha mindig fekete ruhákban járkálsz, szegecses cuccokat veszel föl, szemedbe lógatod a hajad, meg az acélbetétes bakancsról már nem is szólva, plusz akármi azok közül, amiket leírtam, akkor ne csodálkozz, h emosnak néznek.

2015. jan. 18. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Jajj emberek.. Fogjátok már fel hogy nincs "emos"!! Emo van, az emos csak egy csúfnév
2016. ápr. 10. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves előző, mindenki ezt mondja, de nem mindegy? Nem az volt a kérdés lényege :D Ha vkinek csak annyit mondok, "emo", akkor furcsán néz, és megkérdezi, hogy "Az nem emoS?"
2016. ápr. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!