Ha valaki fekete meg sötét ruhába jár mindig az már emósnak számít?
Figyelt kérdés
mert szerintem nem de valaki azt mondja igen de szerintem ha csak szereti a feketét az nem baj meg közbe mosolyog meg nevet úgyhogy nem ilyen befordulós csak szereti a feketét szerintetek?2015. jan. 1. 21:35
11/15 anonim válasza:
Nem az emó az valami egészen más :D :D :D Sok hülye :D
12/15 anonim válasza:
Írd ki a homlokodra,hogy emo..akkor biztosan észreveszik. Szegény gyászoló nagymamám is biztos emó volt, amikor feketében járt.
13/15 anonim válasza:
Nem, nem számít; csak akkor nézik emosnak, ha a fekete ruhája mellé, olyan frizurát csináltat, ami a szemébe lóg, feketére festeti, vagy emosra vágatja, meg persze, ha olyan ékszereket hord, amik szintén azt tükrözik, de ha csak simán erősen húzza ki a szemét, már akkor is emosnak hat;
De a fekete ruha sem feltétlenűl tűnik emosnak, csak ha tele van koponyákkal, vagy lóg rajtad, meg láncok lóganak a nadrágról, vagy olyan jellegzetes emos mintája van.. stb.
De ha mindig fekete ruhákban járkálsz, szegecses cuccokat veszel föl, szemedbe lógatod a hajad, meg az acélbetétes bakancsról már nem is szólva, plusz akármi azok közül, amiket leírtam, akkor ne csodálkozz, h emosnak néznek.
14/15 anonim válasza:
Jajj emberek.. Fogjátok már fel hogy nincs "emos"!! Emo van, az emos csak egy csúfnév
15/15 anonim válasza:
Kedves előző, mindenki ezt mondja, de nem mindegy? Nem az volt a kérdés lényege :D Ha vkinek csak annyit mondok, "emo", akkor furcsán néz, és megkérdezi, hogy "Az nem emoS?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!