A cicanaci erkölcstelen akkor a szűk farmernadrág miért nem? Leírást is olvassátok el.
Én válaszoltam őszintén 86% kérdéseire.
1 -b
2-b
3-b
4-a
5-a
6-a mondjuk nekem nincs tevepatám :D
7-b
8-a!!! igen megtudom mondani ha ülnek főleg!!
Látod kérdező, amikor divattá vált a cica naci akik hordták nem érdekelte őket, hogy elől, hátul ki van, ha ez volt a divat hát ez. Azóta is hordják még, főleg fiatal csajszik kényelmi és maga mutogatós okból.
A farmer másabb igaz, de sokan azt is úgy hordják, hogy a hátsójuk szépen kidomborodik és mivel szűk, a tanga is kifigyel.
Egyébként a fiúknál is most divat a feszes nadrág, ami a nemi szerveknek nem a legjobb a szoros, ezért se értem, miért nem leggings félét hordanak.
Egy szó mint száz, minden felfogás kérdése. Mint említettem a férfiakon a seggükön feszülős nadrág ami gyakran totál bevág a seggébe számomra tud olyan közönséges lenni, mint itt a cica nadrágosokat kritizálók. Biztos többen direkt úgy hordják a cica-leggingset hogy feltűnőek legyenek, de egy feszülős farmer ami kiadja a hátsót is lehet feltűnő.
De amúgy is a nőknél szinte bármi megengedett, mindegyikük úgy jár, ahogy akar. Vagy szolidan, vagy kirívóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!