Ez a ruha jó szilveszterezni? (képekkel)
L/16
Ugyanígy ez a szoknya, csak picit rövidebb a lábam: [link]
Ezzel a csőtoppal (nem én vagyok képen): [link]
- Fekete nejlonharisnyával
- Arany statement nyaklánccal
- Fekete 10 centis bokacsizmával
Mellékesen, a buszmegálló kb tíz percre van, szóval nem fogok fázni? Bár nincs minden nap szilveszter:)
A csizmát leszámitva tényleg ez egy hétköznapi szett :) Rövid szoknya, harisnya, csőtop mondjuk kardigánnal semmi extra, fel sem figyel rá az ember.
Sőt végülis a bokacsizma se nagy szám, magassarkú, van akinek az is mindennapi.
Amúgy minusz 15-20 fok lesz, nem biztos hogy ilyenkor kell kitenned amid van, hacsak nem akarsz bliccelni jövő héten a suliból úgy hogy totál beteg vagy.
Ja bocs, írtad hogy szilveszter....de akkor minek irsz ki krdést? Ráadásul egy tucatszettről, ami se nem különleges, se nem kemény minuszokkor való, de aki ezt leirja annak beszólni tudsz.
Szerintem tök jó, viszont valami érdekesebb felsőt választanék, ahogy egy előttem szóló is írta, mert ezzel a csőtoppal kicsit átlagos, unalmas:S De egyébként szerintem jó:)
Fázás ellen pedig, ahogy szintén mondták már, vedd fel a legvastagabb dzsekidet, és esetleg két neklonharisnyát, ha később nem izzadsz bele:)
Szerintem meg ha égtalpú a cipőd akkor jó.
Ne szidjátok már! Attól hogy nektek nem állna jól vagy nem mehettek sehova, még nem kell direkt azt mondtani hogy nem olyan jó.
Örüljetek hogy tizenhat évesen nem k.rvásan öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!