Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet olcsón blézert venni?

Hol lehet olcsón blézert venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanság szeretnék venni, mert ilyenkor általában olcsóbbak, le vannak értékelve, mivel még nincs szezonja. Illetve Pesten lakok, tehát itt kéne találjak.

[link]

Ilyen típusút keresek. Tehát nem az üzletasszonyos stílust, hanem csak a fiatalosat, elegánsat, ami tökéletes a farmer-magassarkú kombinációval.

Pull&bear-ben láttam, de ott is 7000Ft. A legnagyobb bajom, hogy nem is tudom hol keressem. Orsay, Pull&bear, h&m, bershka, és ezzel nagyjából ki is lőttem.

Nem is kellenek ilyen márkásak egyébként, lehet egy eldugott kis bolt is Pesten, a lényeg, hogy 5ezernél ne legyen több.

A turkálóktól sem zárkózok el egyébként, de nekem eddig nem volt velük szerencsém, sose találtam olyan ami tetszett volna. Ha esetleg tudtok olyan helyet, ahol tuti találok, akkor az is oké, mindenképpen megnézem. :)

Van tippetek?

2014. dec. 30. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem a blézernek nincsen szezonja, mert minden évszakban lehet hordani

a leárazások már elkezdődtek, de még lejjebb is fognak menni, a kérdés csak az, hogy később fogsz e találni méretet?

én azt javaslom, hogy nézd meg az üzletek honlapját, ott fent van egy csomó termék, és az áruk is.

pl:

[link]

[link]

de ha turkálóból is vennél, akkor a hádába menj el(webshopja is van)

[link]

2014. dec. 30. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Mindig megnézem a honlapokat, tisztában vagyok azokkal az árakkal, de egyszerűen nincs ötletem, hogy milyen üzleteket keressek. Épp ez a bajom, de ezt fentebb is említettem már.

A pimkie nem jutott eszembe, azt is megnézem, a hádának pedig nem tudtam, hogy van honlapja. Szóval köszi. :)

2014. dec. 30. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja illetve van olyan, hogy látok valami egy honlapon, de nem mindegyik üzletben elérhető már. Rá szoktam kérdezni, hogy van e másik üzletük ahol esetleg van, de legtöbbször az már nem elérhető számomra.
2014. dec. 30. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!