Fekete felsőhöz fehér öv?
Figyelt kérdés
Fekete hosszitott felsőm lesz fekete cicanadrággal. Eredetileg bordós övet akartam,de csak fehér van,olyan ami tetszik. Jól nézne ki?2014. dec. 29. 14:50
1/8 A kérdező kommentje:
Nem virítana nagyon rajtam?
2014. dec. 29. 14:53
2/8 anonim válasza:
Nézhet ki egész jól.. de nagyon kicsi rá az esély. Esetleg kép?
3/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom részletesebben: a felső kissé testre simuló,elegánsabb,streccs anyagú,csipke ujjal,nyakrészén kis kövek,kb.fenékközépig ér. Normál testalkatú vagyok.Ja,és hova illik jobban az öv? Derékra vagy inkább lejjebb? Érzésem szerint lejjebb tenném.
2014. dec. 29. 15:13
4/8 A kérdező kommentje:
Vagy ilyen fonott fekete bőröv is,de kellenne valami,ami szines...
2014. dec. 29. 15:15
5/8 A kérdező kommentje:
Ehhez hasonlit a felső,csak v kivágású,és néhány gyöngy disziti a nyakát: [link]
2014. dec. 29. 15:44
6/8 anonim válasza:
A fekete felső- fehér öv kombóval szerintem nem lesz semmi baj. A fekete cicanadrág helyett, viszont felvehetnél inkább egy farmert. Gondolom a szilveszteri buliba lesz, oda nem kellene talpig feketébe menned.
7/8 anonim válasza:
Fenékközépig érő felső cicanadrággal közönséges. Tessék megérteni, hogy a cicanadrág, nem nadrág.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát valójában nem is cicanadrág, csak egy szűk nadrág farzsebekkel,rugalmas anyagú,rosszul fogalmaztam,bocs.
2014. dec. 29. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!