Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért keverik ennyire az emót...

Miért keverik ennyire az emót a rockkal a metállal és a goth-tal?

Figyelt kérdés
Régen amikor sima feketébe jártam, akkor mindenki tudta hogy rocker vagyok. Ma meg már az emberek nagy része azt sem tudja mi az a rock-.-" Pedig az emósok valójában csíkos, illetve kockás ruhában (járnának) De egyre jobban átveszik a többi stílusból a dolgokat...
2010. febr. 3. 22:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom miről beszélsz..nekem 5.éve már hogy még a boxerem meg a zoknijaim is feketék..eddig sosem néztek másnak csak metálosnak, mondjuk elég hosszú hajam van, meg van szakállam is, de ha valami beatleases hajad van, akkor ne csodálkozz hogy annak néznek
2010. febr. 3. 22:28
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Az emókat mindennel keverik, mert egy összelopkodott stílus az egész. Kicsit goth, kicsit rocker, kicsit punk, kicsit deszkás, kicsit ska, kicsit hello kitty. Szóljon valaki, ha lát valami eredetit bennük!

Amúgy meg Jimi Hendrix A ROCK:)

2010. febr. 3. 22:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Régen,ha vki feketébe járt,akkor tudták h depes módos vagy goth az illető, manapság meg sátánistának meg emonak nézik...
2010. febr. 4. 07:56
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Nehezen lehet rokker aki -.-" smiley-t képes leírni. Inkább egy hőzöngő tini bakancsban.
2010. febr. 4. 09:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
az ősrockerek farmeringben járnak :)))
2010. febr. 4. 21:41
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Mert az emó egy lopós stílus!

A hajat a glam rockosoktól,és a japánoktól lopta,

a deszkás cipőt a deszkásoktól,

a tornacipőt a punkoktól-rockerektől,

a csőnadrágot a 80-as évekből a punkoktól,és egyebektől,

a kockás holmikat a SKA-soktól,

a fekete ruhákat a gothoktól-rockerektől,metálosoktól,

a koponyás csittcsattokat,ékszereket a gothoktól,

a csíkost megintcsak a punkoktól,gothoktól,

a sminkelést szintén a gothoktól,metálosoktól,stb..

tehát mi is az,ami igazán csak az emóra jellemző????

Azt mondják emocionális-tehát érzékenyebb lélek,de akkor minden érzékeny embert emónak kell ítélni?Mert ez nem stílusfüggő!Az emók közt is van,akinek az érzelgősséghez köze sincs..

Én gothnak,rockernek meg kicsit punknak nézek ki,mert azokat a cuccokat,hajat,és sminket látom a hozzám legközelebb álló viseletnek,ennek ellenére leemóznak,mert már a fekete lila színkombinációt is ennek titulálják,vagy a színes hajat..És már nem választhatom oldalt el a hajamat,mert azonnal rámfogják,hogy emós vagyok,mégha nem is lóg a szemembe..sajna ez van..de szrok rá..És amíg rajtam van az acélbetétes,ami nem emós,addig nem kéne így ítélni engem,de mindegy..le van szrva!

23/L

2010. febr. 5. 09:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki a kérdésemre válaszolt. 4. válaszoló...tudok én neked rengeteg olyan rockert mutatni aki néha-néha ezeket is használja. Ne ítélj meg csak egy smyle-ról engem...
2010. febr. 8. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:

09:17

jujj,ne mondd már,hogy aki szmájlit ír,az nem trú rocker!Ekkora hülyeséget rég hallottam,tudod ez egy internetes szokás,azt fejezi ki,ha valaki mosolyog!Nehogy azt mondd már,hogy a rockerek nem mosolyognak,mert kitérek a hitemből!

Én voltam az utsó,és nesze: :D

Ettől még mindenki olyan stílust képvisel,amilyet akar!

23/L

2010. febr. 9. 09:58
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Sőt, azt is tudom, hogy sok rokker OLVASNI is tud. Sajnálom, hogy nem tartozol ezek közé... idézek:

"Nehezen lehet rokker aki -.-" smiley-t képes leírni. Inkább egy hőzöngő tini bakancsban."

Értelmezd.

2010. febr. 9. 10:15
 10/16 anonim ***** válasza:

lszarom,ilyen baromságokon HOGY lehet fennakadni??

hangulatjel ez is az is!Mindenki használja,aki netezik!Ez nem stílusfüggő!

2010. febr. 9. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!