Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Semmilyen ruha nem áll jól...

Semmilyen ruha nem áll jól rajtam! Utálom a testem! Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Annyira szerencsétlen alakom van, hogy az már szörnyű!!!

Mellem semmi, fenekem lapos, 164 cm és 45 kg vagyok, de a combomon és fenekemen ilyen hülye csíkok vannak, csípőm is vékony. Már annyira el vagyok keseredve, hogy az üzletben a múltkor majdnem elbőgtem magam. Ott töltöttünk 2 órát és egy ruhát nem tudunk nekem venni. Ami talán jó lenne (póló) az a mellem miatt sehogy sem mutat, csak lóg, hiába van melltartó rajtam. Persze az As melltartó is nagy. Szoknyát nem vehetek föl mert a lábam béna benne. A nadrágok sehogy se állnak rajtam. Teljesen úgy nézek ki mint egy szerencsétlenség ... :( Remélem változik még az alakom mert ez kibírhatatlan. Annyira utálom a testem :(

2014. dec. 26. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Sport,normalis etkezes.

De rinyalni konnyebb..

2014. dec. 26. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit sportolsz?
2014. dec. 26. 22:47
 3/8 anonim válasza:
0%
Le kéne fogyni drága..
2014. dec. 26. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
remélem az utolsó csak viccelt, a kérdező sovány, ha csak 45 kiló a magasságához. egyél picit többet, edz, mozogj sokat, és bízz a pubertásban. gondolj emma watsonra. :D
2014. dec. 27. 00:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtság van, fog az még változni. :)
2014. dec. 27. 01:19
 6/8 anonim ***** válasza:

nem akarok kekeckedni, de ugyanezzel a mérettel és testsúllyal én konkrétan nyugodtan tudok magamra vásárolni ráadásul a felnőtt osztályon és nem lógnak rajtam a ruháim. másnak is sikerül. a probléma inkább ott kezdődik, h hatalmas bajok vannak az önértékeléseddel.

ha hízni nem tudsz akkor irány sportolni. a kis fenék is lehet formás, ha tesznek érte és az egész tested formásodni fog. a melleid még nőhetnek, de ha nem akkor sem kell elsírni magad, mert nem ettől lesz nő a nő.

csupán erőt kell magadon venned, a vékony lányok is lehetnek csinosak.

2014. dec. 27. 01:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdj el úszni,kajálj rendszeresen,azonos időközönként,hordj testhezálló cuccokat/de ne utánozd a tömeget,ha tudod/,menj el jógázni,ne foglalkozz a melleddel!Még változni fogsz,csak rajtad múlik hogy...
2014. dec. 27. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Sportolj, eddzél és lesznek formáid is...
2014. dec. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!