Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek magas egy 6cm-es...

Szerintetek magas egy 6cm-es csizma egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Tudok benne menni , nem esek el , nem botlok el .

15 éves vagyok és vettem egy 6cm-es sarkú csizmát . Szerintetek hordhatom suliba ?? Nem fognak cikizni miatta ?? Semelyik osztálytársamnak nincs , nem fogom cikinek érezni ??

Köszönöm a válaszokat !

2014. dec. 25. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem! :)

Osztalytarsamnak is volt,es felt h mit szolnak.

Elsonek nem tetszett,majd egy teljesen mas de magasitott csizma megtetszett.Egyikonknek se szolnak,bar nem tudom mernenek -e :D

2014. dec. 25. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor lehet felveszem . :) Köszönöm Szépen válaszod !

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket !

Még jöhetnek válaszok nyugodtan ! :)

2014. dec. 25. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Most tényleg ennyire nem toleránsak az osztály társaid? 8 vagy 9-es vagy?

Egyébként hord nyugottan. :) Én támogatom :D Légy csinos. Mit lehet arra beszólni, hogy magassarkút veszel fel? Nem értem.

15 vagyok én is és az osztály társaimat (a nagyrészüket) azért szeretem, mert felőlük egy szemetes zsákot is felvehetnék, nem szólnának meg érte.

2014. dec. 25. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz más emberek veményével. Ha neked tetszik,akkor hord. Bár a 6cm elég sok már csak kényelem szempontjából is.
2016. márc. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!