Melyik karácsonyi ruci lenne jó arra a bulira, ahol a fiú aki tetszik ott lesz?
#ruhakarácsony
2014. dec. 23. 19:41
1/7 anonim válasza:
Mind egyformán divatos szerelés, ha a választott pasinak ez jön be akkor mindegy, válaszd ami jobban áll rajtad. De ha utálja a srác a divatot, akkor egyik sem fog különösebben tetszeni neki... ahogy nekem sem tetszik. Még az utolsó jobb oldali a legegyszerűbb, az kevésbé vészes mint a többi. Azok el vannak túlozva, túl csicsásak, a legtöbb pasi ezt utálja. Ez a nőknek jön be.
2/7 anonim válasza:
2, 3, 5, 6, 8 nekem ezek tetszenek
3/7 anonim válasza:
Combtőig érő ruhák decemberben... nem Kaliforniában élünk :). Nekem egyedül a legutolsó tetszik.
6/7 anonim válasza:
Mind elmegy, fiúkat annyira úgysem hatja ez meg, ha tetszel neki akkor farmerben meg trikóban is tetszeni fogsz.
Nekem egyik se tetszik, túl kihívóak, de hát szilveszteri bulira mész nem templomba :D tehát ha tetszik meg jól áll vedd csak fel
7/7 anonim válasza:
a fekete ruha amelyiknek könyékig érő necces ujja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!