Ti hogy teszitek túl magatokat azon, ha beleszerettek egy ruhadarabba, de nem hordhatjátok, mert nem illik az alakotokhoz?
Figyelt kérdés
Én kb 2 hete szerettem bele egy kissé magassarkú bokacsizmába, de azóta is tart a love. Eskü, minden nap eszembe jut. :D De sajnos nem hordhatom, mert túl vékony és magas vagyok hozzá, és ez olyan rossz. :/ Ti ilyenkor hogy teszitek túl magatokat a ruhákon és cipőkön?2014. dec. 21. 01:41
11/13 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy nem érzem jól magam benne. Mivel tudom nagyon jól, hogy nem áll jól. És anyum szerint se, akinek a véleményére adok.
2014. dec. 21. 22:26
12/13 anonim válasza:
175cm vagyok es imadom a magassarkúkat, pont most szerettem bele én is egy bokacsizába, jó magas de nem érdekel, meg is szereztem! Amúgy meg amibe beleszeretek azt megveszem,nem erdekel ki milyennek talalja rajtam, ha jol erzem magam benne baj nem lehet ;)
13/13 anonim válasza:
Kérdező, akkor cseréljünk lábat! :D Biztos vagyok benne, hogy a ducibbat utálnád :/ Én is utálom. (csak hozzáteszem, hogy amúgy nem vagyok duci)
Amúgy szerintem küldj egy képet a lábadon lévő csizmáról, egyáltalán nem is biztos, hogy olyan szörnyű, mint azt gondolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!