Szerintetek hordhat egy lány kapucnis melegítőpulcsit?
Figyelt kérdés
Valami szűk nacival farmerral mellé, és egy teljesen átlagos converssel.2014. dec. 12. 16:12
11/13 anonim válasza:
Édesem persze, hogy hordhatsz. Ha neked ez tetszik senki más nem fontos. Dögös-e? Figyelj. Nem..nem az a dögös ha miniszoknyában mászkálsz. Ha kint a melled, ha kacsintgatsz.. az a dögös ha vannak ambicióid. Ha látszik, hogy magabiztos vagy, és, hogy jól érzed magad. A külső az pedig ember függő. Igen. Szép vagy, és dögös.:)
12/13 anonim válasza:
Simán szerintem, nem vagyok se páva se semmi de nem bántja a szemem, sőt, persze szűk naci mellé ne egy nagyon bő pulóvert húzz. 15/F
13/13 anonim válasza:
Hordjad. Lazább napokon, amikor nincs időm/kedvem az öltözködéssel foglalkozni, akkor én is felveszem, és senki nem tépi le rólam. Nem kell az év minden napján dögösnek/csinosnak lenni, belefér. Mikor reggel 6-ra jártam dolgozni, valahogy az utolsó dolog volt, ami érdekelt, hogy mi volt rajtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!