Egy-két embert megkérdeztem erről és vegyes visszajelzéseket kaptam. Az a helyzet, hogy nekem bejön ez a stílus, igaz inkább visszahúzódóbb vagyok de lazán felvenném buliba, a kérdés az, hogy iskolába már túlzás?
Combzokni nélkül normál harisnyával és akkor, ha a szoknya nem csak a fenekedet takarja, hanem leér min. combközépig, akkor teljesen megfelelő iskolába is.
(A helytálló szó viszont nem a legmegfelelőbb a mondatba)
2014. dec. 6. 09:03
3/10 anonim válasza:
hát nálunk simán hordják combzoknival is. Sulidtól függ.
2014. dec. 6. 09:58
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha te vagy a képen, akkor még jól is áll.
Vannak évfolyamtársaim, akik hordanak ilyet, egy lány bordó felsővel szokta felvenni és fekete harisnyával (egy picit vékonyabbal), szerintem jól néz ki (nekem mondjuk ez a rózsaszín nem tetszik, de alapból is utálom a rózsaszínt)
Nyugodtan felveheted, csak meg ne fagyj benne!
2014. dec. 6. 10:34
5/10 anonim válasza:
A combzokni szerintem se való iskolába, amúgy oké.
2014. dec. 6. 10:54
6/10 anonim válasza:
Ilyen alakkal, rendes vastag harisnyával szerintem tök jó ha a stílusodba beleillik. A szoknya hossza tényleg nem valami hosszú de szerintem odafigyelve és tényleg vastag harisnyával simán jó hétköznapokon is.
2014. dec. 6. 15:32
7/10 anonim válasza:
Rendes harisnyával szerintem tökéletes, mert a comb harisnyához már hideg van szerintem :) Viszont nekem tetszik :)
2014. dec. 6. 20:19
8/10 anonim válasza:
Suliban szerényebben kellene öltözködni.
2014. dec. 7. 10:55
9/10 anonim válasza:
de nem helytálló iskolára, hanem nem helyénvaló iskolában - így helyes a megfogalmazás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!