Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mely korosztályú nők szeretene...

Mely korosztályú nők szeretenek hordani bőrruhazatot illetve bôrcsizmát?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mindenki,divat lett,sajnos nagyon is...
2014. dec. 3. 18:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért Sajnos?
2014. dec. 3. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Huszonéves vagyok, van két bőrdzsekim (igazi bőr, nem gagyi mű). Szeretem őket, mert a bőrön nem fúj át a szél és ha jól aláöltözik az ember, mínusz 5-6 fokig is simán hordhatóak.

Lábbelibe meg csak bőrt vagyok hajlandó felvenni, mert utálom a cipőket és utálom, ha sűrűn kell másikat venni. Így van 3 pár, azok sokáig hordhatók. Jó, nem csizmák, hanem bakancsok.

Plusz a bőr lélegzik, nem büdösödik bele az ember lába. Nem tudom, mikor volt a lábamon utoljára szintetikus anyagú cipő (azt a rohadt nyári szandált leszámítva xD).

2014. dec. 3. 18:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert nem akarok mások klónja lenni.
2014. dec. 3. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Bőrcsizmát sztem kb minden nő hord télen. Persze sokan műbőrt, de sztem akinek számít az inkább vesz egy jó bőrcsizmát ami tovább kitart. Télen már elég kevesen hordanak tornacipőt, esetleg inkább bakancsot, de az is bőr általában.

A bőrnaci most elég divat, fiatal nők körében főleg. Bár legtőbben műbőrt/ bőrhatású leggingset hordanak, vagy latex leggingset

A bőrruha is elég divat lett. Bár ebből is inkább a műbőr/bőrhatású. Elég sok divatboltban lehet kapni, mint ahogy a bőrhatású leggingseket is.

Bőrdzseki sztem minden korosztálynál divat.

A hosszú bőrkabát főleg 40-es nők, de nem nagy divat most. Kevesen hordják mert nagyon dominá(n)s megjelenést kölcsönöz, főleg bőrcsizmával.

Igazi bőrt sztem csak csizmát/dzsekit hordanak többen, a többi ruhadarab inkább műbőr v utánzat, mert ezerszer kényelmesebb, és olcsóbb. Viszont ezek elég divatosak most, nemtom vajon még meddig.

2014. dec. 3. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Imádom a bőr dolgokat! Főleg a feketét és a pirosat. Nadrág, kabát, táska, cipő, csizma... Csakis minőségi, igazi bőr! A műbőrt nem szeretem, nem engedi át a levegőt, mintha zacskóba csomagolná magát az ember, beleizzad...
2014. dec. 3. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 29/N
2014. dec. 3. 19:56
 8/11 anonim válasza:

Szerintem elég választ kaptál.

Válogass belőle..

2014. dec. 3. 21:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolso Ez eleg gyenge valasz,hogy értékeljem?
2014. dec. 3. 21:28
 10/11 anonim válasza:
Ahogy "akarod" :)
2014. dec. 4. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!