Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok télen is farmerdzsek...

Szoktatok télen is farmerdzsekit hordani?

Figyelt kérdés
Felsőre felvenni, pl teszkóba ott úgy sincs hideg!:)
2014. dec. 3. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Mivel ha ilyen helyekre megyek, altalaban rendesen feloltozve (kabat, pulcsi) teszem, meg akkor is, ha kocsival megyek. Pedig hordanam szivesen most is, de kabat ala pulcsi helyett azert tul sok.
2014. dec. 3. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, mert télen mindig van nálam télikabát, akkor is ha kocsival vagyok. Legfeljebb ott hagyom az autóban a kabátot, ha csak beugrom valahova. De általában nem, mert fázós vagyok, a kocsitól a bejáratig is fáznék, és általában a városban az autóban is kabátban ülök, csak hosszabb utaknál veszem le, mert akkor nem kell ki-be szállni.
2014. dec. 3. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nincs nagyon hideg, csak mondjuk ilyen 10-15 fok, ami azért előfordul télen is, akkor persze. Nem naptárhoz van kötve szerintem, hanem inkább hőmérséklethez.

Amúgy én képtelen lennék kabátban vezetni, nagyon zavar, mindig leveszem.

2014. dec. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!