Szoktatok télen is farmerdzsekit hordani?
Figyelt kérdés
Felsőre felvenni, pl teszkóba ott úgy sincs hideg!:)2014. dec. 3. 10:45
1/3 anonim válasza:
Nem. Mivel ha ilyen helyekre megyek, altalaban rendesen feloltozve (kabat, pulcsi) teszem, meg akkor is, ha kocsival megyek. Pedig hordanam szivesen most is, de kabat ala pulcsi helyett azert tul sok.
2/3 anonim válasza:
Nem, mert télen mindig van nálam télikabát, akkor is ha kocsival vagyok. Legfeljebb ott hagyom az autóban a kabátot, ha csak beugrom valahova. De általában nem, mert fázós vagyok, a kocsitól a bejáratig is fáznék, és általában a városban az autóban is kabátban ülök, csak hosszabb utaknál veszem le, mert akkor nem kell ki-be szállni.
3/3 anonim válasza:
Ha nincs nagyon hideg, csak mondjuk ilyen 10-15 fok, ami azért előfordul télen is, akkor persze. Nem naptárhoz van kötve szerintem, hanem inkább hőmérséklethez.
Amúgy én képtelen lennék kabátban vezetni, nagyon zavar, mindig leveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!