Hétköznap nem. De egy-egy alkalomra szép lehet.
Meg ha olyan éghajlaton élnék, ahol nagyon hideg van, akkor is hordanék. Biztosan jó meleg.
3: Igen, ez is egy szempont :)
Azért én már láttam olyat, hogy valaki szenvedélyesen tiltakozott a szőrmék ellen, közben meg bőrcipőben, bőrtáskával járkált. Most az miért jobb?
Egyébként nagyon elítélem, amikor megtámadnak szőrmét hordó nőket az utcán és pl. leöntik festékkel a bundájukat. Senkinek sincs joga más tulajdonát tönkre tenni. És attól most feltámadnak azok az állatok?? Meg gondolom, a harcias jogvédők is esznek állatokat.
Egyébként imádom az állatokat, és természetesen azt is elítélem, ha élve nyúznak állatokat, de az állatokkal való rossz bánásmód is nagyon-nagyok sok helyen előfordul sajnos, nemcsak a bundákhoz köthető.
Nagyon noies a szormebunda es csinosan ellegansan feloltozve nagyon is jol mutata a szormebunda, de termeszetesen ehez is kelokepen kell oltozni, nekem van, de csak alkalmankent hordom , bevasarolni stb nem fogok szormebundaba szaladgalni az utcan!
Kerdesedre a valasz, igen hordok szormebundat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!