Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Leárazott cipőre garancia?

Leárazott cipőre garancia?

Figyelt kérdés

Egy hónapja október 30.án vettem egy téli cipőt, egy kínai áruházban, ahol 40%-kal le volt árazva. Kb 2hétig hordtam a cipőt, miután az beázott, és még a sarka is levállt. Nekem azt mondták az áruházban, hogy mivel leárazott cipő, mert az utolsó darab volt belőle, így csak 1 hónap garancia van rá. Lejárt az egy hónap, gondoltam elviszem cipészhez. Bevittem, és elküldtek, hogy erre a cipőre járna még 5 hónap gari, mivel hogy minden cipőre annyira jár, hiába van leárazva. Az mindegy lenne, hogy levásárolom, vagy esetleg az árát vissza adják. Blokkja meg van még !

Mennyi az esélyem rá, hogy tényleg minden cipőre 6hónap van, még a leárazottra is ?? Jogszabály vonatkozik rá ? Vagy ha akadékoskodnak kérjem a panaszkönyvet ?? Fogyasztóvédelemmel fenyítsek ??

2014. dec. 2. 15:01
 1/1 anonim ***** válasza:
2014. dec. 2. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!