Lányok, télen szoktatok szoknyát hordani? Milyen harisnyával, és nem fáztok?
Igen, de én szinte mindig csak szoknyát hordok. Én vastag harisnyát veszek fel, vagy leggingset hogy ne fázzak. Én bírom a hideget szerencsére, pedig elég vékonyka vagyok igaz sportos is mert régen sokat jártam tornázni meg aerobikozni ott megszoktam hogy szinte csupaszon vannak a lábaim főleg ha hosszú ujjú dressz volt rajtam, akkor is csak akkor vettem fel vékony harisnyát ha kötelező volt pl aerobiknál versenyen, tornán meg csak ha nagyon hideg volt a terembe és többször meg kellett állnunk.
De én szeretem a szoknyákat alapból, nyáron ha hűvösebb a hajnal tehát 18-20 fok csak még akkor is simán elmegyek itthonról szoknyába csupasz lábakkal mert nem vagyok fázós alul, és problémám sem volt idáig belőle. Ha már jóval hűvösebb van akkor vékony harisnyával kezdek általában 20 den essel és így minél hidegebb annál felfelé.
Nekem macerás sokszor a harisnyát lehámoznom magamról mert alacsony is vagyok és nekem az a harisnya ami jó rám azt is a mellem aljáig fel kell húzzam így én télen ilyen időbe pl amikor még plusz van vékony 20 denes combfixet veszek fel és rá a vastagabb harisnyát és így elég elviselhető nincs is melegem meg nem is fázok. Nagyon nem szeretek beöltözni mert suliba nálunk elég jó idő van, ha gyakorlaton vagyok akkor ott értelemszerűen az ott adott kötelező egyenruhát viselem ami már nadrág, ott szoknyát csak akkor viselhetünk ha már nagyon nagyon meleg van és az igazgatóság adja írásba rá az engedélyt, de arra is adnak külön egyen szoknyát tehát akármilyen nem lehet rajtunk.
Én ha már nagyon nagyon hideg van akkor 2 vastagharisnyát veszek fel, és ha beltéren vagyok több órát az egyiket leszoktam venni hogy ne fülledjen be a lábam. Térdig érő csizmát szoktam akkor hordani akkor veszek fel egy vékonyabb zoknit is hogy kényelmesebb legyen a viselet mert a lábfejem fázósabb. Ha már jobb idő van akkor sportcipővel szoktam felvenni a szoknyát ami elég jól is néz ki rajtam boka zoknival persze, ha még jobb idő akkor balerina vagy fűzős vászoncipő, és esetleg vékonyabb harisnya.
Ha hosszabb útra megyek gyalog javarészt akkor veszek fel csak nadrágot amibe jobban szoktam fázni de az alá mindig veszek egy 20 denes harisnyát mert én már csak nagyon hidegbe hordok nadrágot.
Én még itthon is szoktam szoknyába lenni, amolyan leharcolt szoknyákat veszek fel amit utcára már nem szívesen veszek fel, és ha úgy van akkor pamutharisnyát veszek alá vagy valami hasonlót. Ha itt bent jobb idő van már csupasz lábakkal hordom a szoknyát ha csengetnek és ajtót kell nyissak akkor egy melegítőt magamra kapok gyorsan és ennyi.
A barátom nagyon sokat fogyott az elmúlt egy másfél évben és rengeteg olyan nagy pólója van ami rám alapból nagy mert az alja a térdem aljáig ér, és már neki is eléggé leér az alja mintha ő is egyberuhát hordana kb úgy áll rajta XD azokat nekem adta éjszakára, meg volt már hogy egy nagyon szép piros pólójából csináltam egybe ruhát nyárra aminek viszonylag hosszabb ujja is volt, így jól megtudtam kötni a melleimnél és abba mentem ki az utcára, ami senkinek nem tűnt ám fel :)
Bár nekem sok egybe ruhám is van, mert én inkább azokat hordom szívesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!