Szerintetek hanyas nadrag valo nekem?
próbáld őket föl. Minden márka másféle méretezést használ. Az s, m, l, xl méretezés meg különösen ilyen neszevazzeg jellegű, sokszor egy betű 2-3 normál méretnek feleltethető meg.
Viszonyításképp: van 38-as, 40-es, 42-es, 12-es, 14-es, m-es és L-es nadrágom és szoknyám. Mind jó rám, és mind kb ugyanakkora.
A kilóból aztán meg lehet ám mondani az ember nadrágméretét... >__<
Csak kár, hogy azt nem tuduk meg hogy hol helyezkednek el azok a kilók. Ha felkarban meg mellben erős, akkor simán lehet hogy 5-6 kiló túlsúlyal is pipaszár vékony lábai vannak. Más ember meg mindent combra hízik.
És akkor még nem beszéltünk arról a jelenségről, hogy lehet egy 190 centis ember és egy 160 centis ember is ugyanannyi kiló.
#4 feltetelezem, nekem szantad ezt a kioktato, okoskodo hangvetelu kommentet (#2-es voltam). Ha elolvasnad az egesz hozzaszolasomat es sikerulne az egeszet egyben ertelmezni, nem csak egy mondatot kiragadni, rajonnel, hogy mi volt a lenyeg.
Az egyik szamozasban a 32-es xxs-esnek felel meg (38as = m-es), a masik meretezesben pedig kb xl-esnek (28-as = m-es). Szoval ezert kerdeztem, hogy hany kilo, mert valoszineg 40 kilosan nem xl-es lesz, mint ahogyan 80-nal se lesz xxs. Latom, nagyon okos akartal lenni, de inkabb csak nagyon retardaltnak sikerult lenned. Te szerencsetlen okostojas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!