Office Shoesban eredetik a Conversek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 17:35
11/16 A kérdező kommentje:
2014. dec. 1. 11:16
13/16 anonim válasza:
Szerintem az összes képen a belső oldalon vannak a lyukak, csak amik oldalról készültek, azokon ez nem egyértelmű.
Itt konkrétan a hozzánk közelebbi a jobbos cipő, a felénk eső oldalán nincs lyuk, a hátsó a balos, annak azért van a túlsó oldalán a lyuk mert meg van fordítva. Egyébként nyilván egy hamisító se akkora állat hogy kívülre rakja a lyukat :D.
14/16 anonim válasza:
11-es komment első két képén azért van csak az egyiken mert az egyik jobbos, a másik balos.
15/16 A kérdező kommentje:
hát jó, akkor én láttam rosszul, de nekem valahogy az anyaga is másmilyennek tűnika cipőknek :S
2014. dec. 1. 13:01
16/16 anonim válasza:
Egy ekkora üzlethálózat nem fog hamis cipőkkel foglalkozni főleg nem webshopot indítani. Ha te ekkora marha vagy hogy így nyomozgatsz akkor gratulálok és menj Converse szaküzletbe és kész. Ott talán elhiszed h nem kamu a cucc....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!