Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes lenne kiemelni? És mivel?

Érdemes lenne kiemelni? És mivel?

Figyelt kérdés
A hajam hosszú, világosbarna és sötétebb barna tincseim vannak. A szemem zöldes barna de a kék is megtalálható benne ha valaki nagyon közel vam hozzám. De az alig. Az arcformám olyan mint Cara delevingnének. 157 cm vagyok és 55 kiló körül mindig. Hasam nem nagy, épphogy van. A combjaim szerintem nem túl vékonyak, de nem érnek össze csak úgy látszik minta de szerintem az a minimális az semmiség. Elég mozgékony vagyok, sok ember szerint nehéz a csontozatom de szerintem nem. Egyszerűen csak 3 kilónak kéne lemennie a combomról és máris jó lenne szerintem. Szerintetek mivel hangsúlyozzam ki az arcom? Megérné? És a combjaimból hogy tudnátok lefaragni picit? Milyen színű ruhákat javasoltak?

#lány #Cara delevinge
2014. nov. 29. 21:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Tudnák*
2014. nov. 29. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*tudnÉk
2014. nov. 29. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. nov. 29. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Cara Delavigne*

Az arcformádat kontúrozással emelheted ki. Hal szájat csinálsz,és ahol bemélyedik az arccsontod,ott bronzosítasz.

Comb: ugye a fehér optikailag nagyít, a fekete meg kicsinyít, szóval került a fehér nadrágokat, és inkább a fekete felé orientálódj :)

Remélem tudtam segíteni !

2014. nov. 29. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm
2014. nov. 29. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 cara delevingne
2014. nov. 29. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!