Lányok nem fáztok harisnyanadrágban meg szoknyában mikor ilyen hideg, vagy ennél sokkal hidegebb van?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 13:58
11/21 A kérdező kommentje:
És arra mi a javaslatotok mikor két harisnyát, vagy leggings/harisnya vagy két vastag harisnya csizmával összeállítást viseltek a kinti hideg miatt, viszont el kell tölteni 8 órát a munkahelyen egy meleg irodában vagy az egyetemen? Mert ott már kényelmetlen lehet azt hiszem.
2014. nov. 28. 15:17
12/21 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, de pont ma reggel gondolkodtam ugyanezen! Mert én a saját bőrömön tapasztalom, hogy a 80-100-120 denes harisnya viselése is ugyanolyan érzés, mintha pucér lábbal mennék ki (és még viszketek is az anyagától)... De ha térdzoknival és fekete (szigorúan) pamut cicagatyával veszek fel szoknyát, akkor meg nem fázom. Plusz térdig ér a kabátom.
13/21 A kérdező kommentje:
És mit vettél fel végül ma reggel?
2014. nov. 28. 17:51
14/21 anonim válasza:
Két dolog nem fázik télen: a r_banc és a jegesmedve.
15/21 anonim válasza:
Én egy vastag harisnyát veszek fel, vagy, ha nagyon hideg van, akkor kettőt. Nem kényelmetlen, érzésre ugyanolyan, mintha egy lenne rajtam. Ha munka közben melegem van, bemegyek a wc-re és leveszem az egyiket.
16/21 anonim válasza:
ha olyan alkalom van, miért ne vehetnénk fel szoknyát harisnyával? nem értem. jó nyilván nem egy több órás kültéri programra veszem fel ilyen hidegben, hanem akkor, amikor tudom hogy nem leszek sokat kint.
17/21 anonim válasza:
Nem az olyanokra értettem azt a jelzőt akik normálisan öltöznek fel hanem akiknek kivan a seggük szó szerint télen! #2 voltam
18/21 A kérdező kommentje:
Egy kolléganőm télen nyáron szoknyában harisnyában jár de azt hiszem télen csak egyet hord mert nagyon tisztán látszik a bőre. Kicsit mindig aggódok nehogy megfázzon ezért kėrdezgettem ilyen kissé intim dogokat. A két harisnyás megoldást javasolni fogom neki mert nadrágot biztos hogy minusz tíz fokban sem vesz fel. Ės a meleg irodában vegye le az egyiket ha kényelmetlen ahogy tanácsoltad.
2014. nov. 29. 20:28
19/21 anonim válasza:
Nekem meg az a furcsa, ha valaki télen (vagy akár nyáron) mezítláb van! Egyértelmű, hogy hordok harisnyát, rettenetesen kellemetlenül érzem magam nélküle.
20/21 anonim válasza:
Én is két harisnyát veszek fell mert kettő melegebb mint egy vastagabb, meg fölé vagy bodyt vagy franciabugyit húzok igy nem csuszkálnak meg nem fázik a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!