Trapéz gatyából varrónő tud egyenesszárút vagy majdnem csőt csinálni?
Vettem egy trapézt amikor tavaly divat volt, de már megutáltam mert nincs hozzá felvehető cipőm és télen mindig szarrá ázik. Be lehet vetetni?
kb mennyi pénzért?
Persze, hogy meg lehet csináltatni olyanra!Nem nézne ki hülyén!Meg sem látszana rajta, hogy varrva lett!Anyukám varrónó szóval csak tudom!Minden ruhámat kijavitja, ami nem tetszik vagy nagy rám egy kicsit!Nekem rendszeresen szükiti a gatyájaimat!
Hogy mennyiért?-azt nem tudom pontosan, mindenki más árakkal dolgozik!Attól függ Bp. környékén vagy vidéken varratnád!500-1500 Ftnál nincs több sztem!
20L
Az előttem szólónak igaza van.
Nekem a nővérem varrónő, és az egyik trapéz szárú nadrágomat, csőszárúra varrta, senki nem mondaná meg, hogy valaki hozzányúlt.
Az árban is egyetértek az előbbi válaszadóval :)
Köszi:)
500-1000et megér, vidéki vagyok :D
igazuk van. Vidd el varrónőhöz megcsinálja. Én is elvittem 2 farmeromat ősszel. Nagyon meg vagyok elégedve. Nem tudom miért lenne feltűnő ha másik varrónő hozzányúl, hiszen ugyanolyan profin megcsinálja,és senki nem jött oda hozzám,hogy: "látom ám hogy beszűkítetted egy varrónővel a nacid" :D ugyan már. Ugyanolyan lesz mintha boltban vennéd. Hisz ez a szakmája.
Nekem 1 nadrágot 700 ft-ért csinált(beszűkítette, meg pár centit vágott az aljából,mert nem szeretem ha húzom a földön). Vidéki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!