Hogyan vegyem meg?
Megvennék egy bundát, de próba nélkül nem merem, mert már eggyel ráfizettem /nagy lett, hiába lett volna jó méret szerint/.
Az eladótól kétszáz km-re vagyok. Elmenni nem tudok, ő sem hiszem, hogy el tudná hozni.
Mit tehetnék, hogy ne nézzen csalónak, de mégiscsak megnézhessem, mielőtt döntenék?
Ime egy egyed aki tamogtja az allatmeszarlast azzal, hogy ilyesmire penzt ad!!
Persze ha muszormebunda, akkor bocsanat!
De ha nem, akkor vallalom a sertest..
Egyetértek az előző válaszolóval, méresd le. Esetleg én még arra is megkérném, hogy fotózza le egy hasonló magasságú / testsúlyú lányon, mint te, hogy jobban el tudd képzelni.
Amúgy meg megbeszélném vele, hogyha nem jó, akkor visszaküldöd, ő meg visszaküldi a pénzt.
Ezt csak úgy ha az eladóval megbeszéled hogy megveszed de ha nem jó visszaveszi tőled. Persze ha bele is megy a postaköltség mindkét esetben a Te költséged tehát minimum 2000t buksz összesen.
Az eladó előre nem fogja neked fizetés nélkül elküldeni a bundát, ahogy 200kmt se fog utazni vele, főleg ha még az is lehet hogy mégsem jó.
Ez megbeszélés kérdése hogy visszaveszi e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!