Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Új dívat az iskolában! Csak...

Detto00 kérdése:

Új dívat az iskolában! Csak szerintem gáz?

Figyelt kérdés

Tegyük félre a cicagatyával kapcsolatos problémákat...

Új divatot láttam a héten, HARISNYANADRÁG.

Igen bizony.... a téli (de nem a túl vastag) harisnyanadrág mint rendes nadrág. Annyi a teendő, hogy mondjuk 1 mérettel nagyobbat veszel hogy annyira ne nyúljon ki és már kész is a nadrág.

Kiemeli a formás lábadat, igaz hogy a bugyi az villan (pláne fekete harisnya alatt a fehér) és a varrócsíkok is látszódnak (hátul kettő elő egy) de ettől függetlenül ilyenkor 4 fokos hidegben is rövid kabáttal nagyon divatos...

Vélemény?

2014. nov. 25. 21:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Sose hordanék ilyesmit. Szörnyű.
2014. nov. 25. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy nagyon kómás volt reggel a csaj és elfelejtette felvenni a szoknyáját! :'D
2014. nov. 25. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
ez nem divat, ez csak valami ízléstelen hülye bénázása. én is láttam már ilyet egyébként, nem is értem, mit éreznek, amikor szoknya nélkül így kilépnek az utcára..
2014. nov. 25. 21:52
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Basszus, akkor ezek szerint tegnap reggel jól láttam :D Ülök a buszon, amivel a suli fele közlekedik, nézem mondom, ez harisnya? Neem, az nem lehet, csak fáradt vagyok. De múlt évben emlékszem folyton láttam reggel egy lányt, mai napig nem tudom eldönteni, hogy vékony cicagatya, vagy az a vastagabb anyagú nejlonharisnya volt rajta...

Nagyon gáz :D

2014. nov. 25. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Ez már eddig is volt, elég le vagy maradva ha nem tűnt fel. :D
2014. nov. 25. 23:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy Tezenisben dolgozó barátnőm mesélte, hogy gyakran keresnek lábfejes cicanacit...ami a harisnya.
2014. nov. 26. 07:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerencse én ilyenekkel nem találkozok.
2014. nov. 26. 10:24
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Hat igen! Ez mar megint a noket minositi!

(T. A kivetnek)

Ebbol is latszik, hogy naluk az 1 hulye 100-at csinal, divik!

Egyedisegrol nem is beszelhetunk csak utanzasrol lasd. Gumicszma, baloldalt megszaladt a borotva sero es meg sorolhatnam.

Ez meg egyenesen undorito, szanalmas, csak gratulalni tudok annak

a felaggyal szuletettnek aki kitalalta, meg az osszes kovetonek!

Legkozelebb mivel rukkolnal elo a hulye pitcsak! ...

2014. nov. 26. 11:00
 9/13 anonim válasza:
istenem, hogy nehanyan ennyire hulyek!!!!! en is csaj vok, de nalam a cicanaci is csak tunikaval vagy szoknyaval johet szoba! (15/L)
2014. nov. 26. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan vastag harisnya, akkor ha takarja a felső, kabátja, akkor végül is miért nem hordhatná magába? Ha a cica nacit, ami évtizedekig NADRÁG ALATT hordtak, hordják magába, akkor egy vastagabb harisnya se különb, de mondom, csak akkor ha takar elől, hátul. Kényelmes lehet úgy lenni biztos, de azt is nézni kell, hogy azok a férfiak, akik rámenősek ilyen nőket szeretnek tapizni, vagy megerőszakolni.
2014. nov. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!