1/20 anonim válasza:
A lényeg hogy neked tetsszen és jól érezd magad benne!Amúgy szép! 20/L
2/20 anonim válasza:
Nem 21/f. :D Am. az a lényeg, hogy neked tetsszen, de nekem nem jön be. :D Lehet, hogy a színe miatt.
3/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a gallérja, de ahogy az első írja, lényeg hogy neked tetsszen. A nyúlszőrről jut eszembe, régen volt egy dzsekim, aminek a kapucnijának szőrös szegélye volt; egyszer itthon maradt a kapucni, mire hazaértem a kutya szétkapta :) szóval óvatosan.
5/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár elég feltűnő lenne egy proli kisvárosban egy ilyen elit kabát. Ráadásul hófehér, az első porszem meglátszana rajta, és nyilván nem egyszerű tisztítani. A fazon és a világos szín miatt pedig csakis tökéletesen vékony lányoknak áll jól. Ami viszont teljesen lenullázza, az a nyúlszőrme. Nem hordok halott állatokat, és le tudnám hányni azt, aki megteszi, mert undorító. Ezért a kabátért aranyos kisállatok haltak meg. Viseld baromi büszkén.
6/20 anonim válasza:
hát ez botrányos gáz szerintem
25f
7/20 anonim válasza:
Három dolgot nem szeretek:
- a szőrmés betétet
- a derékrésznél lévő övet
- a fehér színt
Szóval nekem nem tetszik. Ráadásul budapesti vagyok, naponta metrózom és buszozom, szerintem egy hét után fekete lenne a kabátom.
8/20 anonim válasza:
5-os, szivembol szoltal.
Mikor meglattam, h nyulszor a galler, na neee.
Es a feher nagyon kenyes. Nekem is van egy feher dzsekim, rettento gyorsan koszolodik.
Mondjuk az legalabb gyorsan szarad, ha kimosom.
Ha fekete lenne es nem nyuszis, akkor minden tovabbi nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!