Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok ilyenkor fürdőruhát...

Hol tudok ilyenkor fürdőruhát venni Budapesten?

Figyelt kérdés
Több helyen voltam,de csak márciustól rakják ki a fürdőruhákat, de nekem már 2 hét múlva lenne szükségem rá. Hol nézzem meg? Nem tudok olyan sok helyre feleslegesen elmenni,mert kisbabával vagyok itthon. Olyan helyet ajánljatok,ahol biztos van választék.Köszi
2010. jan. 29. 13:06
 1/7 anonim válasza:
Premier outlet-ben a calzedonia üzletben. Ott mindig van és mindig olcsó. Ha biztosra szeretnél menni, esetleg hívd fel őket, hogy most van-e. Ja és még a sportboltokban lehet találni...
2010. jan. 29. 13:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Képzeld bezárt! Voltam ott 2 hete,mert ott van választék és olcsó is.Így jártam.
2010. jan. 29. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Mármint örökre bezárt az intimissimi a gl-ben?:O
2010. jan. 29. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg helyen lehet venni. Pl. westendben legalább 4 olyan üzlet van. Az egyik a metro szinten van a mekivel szemben én is ott vettem tavaly télen, azt hiszem calzedonia. Van az o' neil-ban, budmil-ban, arena-ban is. Szóval sok helyen.
2010. jan. 29. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Árkádban a New Yorkerben láttam a héten fürdőruhákat
2010. jan. 29. 13:37
 6/7 anonim válasza:
Első vagyok. Nem tudtam, hogy a premierben bezárt, én csak a GL outlet bezárást hallottam. Bocsánat akkor a rossz infóért. De mint már az egyik válaszoló is írta, esetleg a west end..ott nekem is rémlik egy fehérnemű-fürdőruha üzlet a bejáratnál.
2010. jan. 29. 14:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocs,lehet,hogy én adtam rossz infót.Én törökbálinton voltam egy Outletben és ott zárt be a Calzedonia. Melyik a másik Outlet?
2010. jan. 29. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!