Mit vegyek fel? 162cm 69kg tudom hogy sok és évnyitóra olyan ruhát szerettem volna felvenni ami pánt nélküli és térdig ér mellnél gumis de a anyukám nővérem leakar róla beszélni
Figyelt kérdés
162cm 69kg tudom hogy sok és évnyitóra olyan ruhát szerettem volna felvenni ami pánt nélküli és térdig ér mellnél gumis de a anyukám nővérem leakar róla beszélni de én azt szeretném mert azt amugy is hordhatnám nem csak ünnepségeken!! szerintetek mit tegyek?előre is köszi a tippeket2008. aug. 14. 21:44
1/6 anonim válasza:
Biztosan jót akarnak neked anyukádék, szerintem hallgass rájuk. lehet, hogy egy hasonló ruha, magassarkúval jobban állna, ami mell alatt nem gumis és esetleg egyenes fazonú.
2/6 A kérdező kommentje:
ja igazad lehet
2008. aug. 15. 19:06
3/6 anonim válasza:
Ha a ruha nem illik az alkatodhoz, akkor nem kell erőltetni, valószínűleg anyukádék nem rossz indulatból mondják, hogy ne vedd fel, hanem azért, mert tényleg nem előnyös. Inkább keress valami olyasmit, ami kihangsúlyozza az előnyös részeidet és takarja a takarnivalót..
Egyébként neked tetszik rajtad a ruha?
4/6 A kérdező kommentje:
jaja sőt már találtunk is egyet csak tul mennyasszonyi feelingje volt de jól állt
2008. aug. 17. 19:09
5/6 anonim válasza:
Szia! Ha ragaszkodsz a váll nélküli fazonhoz, akkor a fekete színt ajánlanám, elegáns, és karcsúsít optikailag. A magassarkú cipellöt ne feledd, nagyon nöcis és soha ne feledd plussz 10 centi a cipösarkon, mínusz 4 kiló :-)) legalábis látszatra!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi ez jó ötlet :)
2008. aug. 20. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!