Férfi - Mit húzzak fel sötétzöld kardigánnal?
Uhh, az első és az utolsó link nagyon-nagyon tetszik!!!!!
De főleg az első :)
Sajnos én még élőben nem láttam ilyen jól öltözött pasit, aki ilyen férfias, természetes és nem bu_zis.
Azért sokat számít, hogy az a sötétzöld pontosan milyen, én szürkés, barnás árnyalatokat tudok hozzá elképzelni. Húzhatod ingre, pólóra, hosszú ujjú pólóra. Szóval sok mindennel lehet hordani. A nadrág is lehet sok minden, farmer, szövet. Ha jó a formája a kardigánnak, akkor nagyon jól használható.
Köszönöm, mindkettőtöknek ment a zöld :D
egy kérdésem lenne még, nem akarok ennek külön kérdést nyitni, az 1. válaszoló utolsó képen amit linkelt, az a nadrág milyen anyagból van? farmer anyagból, és csak a fény miatt ilyen fura egy kicsit, vagy valami más is lehet benne?
1. vagyok: nem tudom az anyag nevét, de párszor próbáltam (nőként) ilyen nadrágot, és borzalmasan kényelmetlenek. Kicsit merevebb mint egy farmer, borzalmasan nehéz felvenni, és látszik az anyagon, hogy olyan kemény, szinte törik.
De az felejthető. :)
A kevésbé nőiesebb nőknek érdemes hangsúlyozniuk valahogy a nőiességüket, ha kicsi a cici elegáns ruhát, szoknyát, lábvillantás. Szigorú vonalú archoz színes ruha, cicás-nőies smink. Rövid hajhoz meg akár egy piros rúzs. :) (persze nem kell minden esetben, néha a kényelem előrébb van, meg ezek csak példák)
A férfiak sajnos ezt nem találják el mindig. Egy jó vágású, férfias pasinak eszméletlen jó lehet egy hosszabb kötött kardigán, még egy csenevész tizenéves fiún borzalmasan férfiatlan. El kell találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!