12 évesen hordhatok tangát?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Csak tecceni szeretnék a pasimnak :)2014. nov. 15. 12:49
2/11 anonim válasza:
A ""PASISNAK""? Komoly? 12 évesen? Jézus, Mária... Ne hordj
3/11 A kérdező kommentje:
első, neeeem, lány vagyok xd
második, most miabaj?
2014. nov. 15. 13:08
5/11 anonim válasza:
OMFG
12 évesen tetszeni szeretnél úgy a pasidnak, hogy tangát veszel fel?? Megnézem mi lesz belőled pár év múlva.
6/11 A kérdező kommentje:
Mégis mi?
2014. nov. 15. 13:20
7/11 anonim válasza:
12 évesen érthető hogy kezdesz érdeklődni a pasik iránt de kézfogáson meg puszin kívül más úgysem lesz köztetek, a tanga meg alapból nem egészséges főleg 12 évesen, én 25 éves létemre sem szívesen hordom, munkahelyemen is csak azért mert fehér nadrágot kell hordanunk és hogy ne látszódjon milyen bugyi van rajtam, mivel ott kötelező mindent átvennünk így munka után azt is átszoktam venni.
8/11 A kérdező kommentje:
Na végre vki normálisan válaszol. Hát, már majdnem volt vmi ezért szeretnék tangát ha aztán télleg lenne is.
2014. nov. 15. 13:24
9/11 Diamonocska válasza:
Szerintem ha nem tartod kényelmetlennek felveheted néhányszor hogy szexinek érezd magad,DE!! Nagyon nem egészséges. Nem hinném hogy 12 évesen mutogatnod kéne magad bugyiba a fiúd előtt.
10/11 A kérdező kommentje:
Na figyu emberek! Kamu kérdés volt, kíváncsi voltam ki hogyan reagál :) Nyugi eszembe nem jutna tényleg ilyet tenni XD
2014. nov. 15. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!