Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyek a legmenőbb cipők...

Melyek a legmenőbb cipők mostanában?

Figyelt kérdés
cipő, márka, menő, divatos, divat, vagány, cool
2014. nov. 15. 00:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ami neked tetszik, bár ez kis jó ízlés nem árt.
2014. nov. 15. 01:35
 2/16 anonim ***** válasza:
24%

A divat után mész?

Személyes tapasztalat: vettem egy bakancsot használt boltban 3800 FT-ért. A Deichmann-ban az általam megvásárolt, külsőleg ezerszerte fantasztikusabban szuperebb külsejű és kinézetű (mondhatni: divatbakancs) legalább tizenötezerbe került, a legdrágább a'sszem majdnem húszba is.

A varrás ragasztva volt...

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem minden a divat. Nem szégyen az, ha használt boltból szerzed be a cuccokat! Tudod, milyen szuper cipőket ki dobnak az emberek a duriba? Én azt mondom, csak azért, mert valami divat, az még nem jelenti azt, hogy a legjobb...

2014. nov. 15. 02:28
 3/16 supra01 ***** válasza:

pl ezek mind ilyenek, amit te szeretnél

[link]

2014. nov. 15. 07:32
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ melyik kategóriában. A deichmann pl nem minőség szerintem...
2014. nov. 15. 08:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Mostanában szinte mindenhol fűzős cipőket, bakancsokat lehet kapni. Nekem tetszenek, szóval ezzel nekem nincsen bajom. A Deichmannban vettem egyet, nekem semmi problémám nem volt eddig a cipőimmel, amiket ott vásároltam, ezzel is minden rendben van. Persze, biztos vagyok, hogy vannak anyagában stb. minőségibb cipők is, de nekem ez is teljesen megfelel.
2014. nov. 15. 09:22
 6/16 anonim ***** válasza:

A Deichmann-t most csak azért hoztam fel, mert egyrészt legutoljára ott voltam, másrészt a legtöbb panaszt tényleg róla hallottam, de nem akartam sem általánosítani, sem minősíteni =-)

Mondani valóm változatlanul ugyanaz: attól, mert valami divatba jön, még nem biztos, hogy évekig tartós is.

2014. nov. 15. 12:52
 7/16 A kérdező kommentje:

Eyrond: na te aztán nagyon kiforgattad a kérdésemet (szavaimat) más által használt cipőt amúgy sem egészséges hordani. meg amúgy sem arról szólt a kérdés hogy most ciki vagy nem ciki-e használt cipőket hordani.

ja és nem magassarkúkra gondoltam

2014. nov. 15. 16:44
 8/16 A kérdező kommentje:
és nem megyek a divat után csak azért cipőbe inkább megveszem a jobb minsőgébbet mint egy noname kínait
2014. nov. 15. 16:45
 9/16 A kérdező kommentje:
supra01: mégis honnan tudod hogy én milyet szeretnék? nem erről szólt a kérdés, hanem hogy mostanában milyen márkájú cipőket hordanak az emberek?
2014. nov. 15. 16:47
 10/16 A kérdező kommentje:
a deichmann sztem sem minőség szinte olyan mint a kínai
2014. nov. 15. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!