A kabátokat meglehet különböztetni, hogy férfi-e, vagy női, az alapján, hogy merre gomboljuk?
Nem.
Elvileg a női és férfi kabátokat, ingeket, nadrágokat fordítva kell gombolni, és az övet is fordítva kell becsatolni.
De ma már minden ruha össze-vissza van, ezért csak erről nem lehet megállapítani, hogy férfi vagy női. De ránézésre úgy is látszik, hogy valami férfi vagy női :)
Na most ezt le kellett ellenőriznem... :) barátom ingein, pulcsijain a gombok jobb oldalon vannak, az én felsőimen bal oldalon. A nadrágoknál viszont a nőin is jobb oldalon vannak a gombok. A kabátunkon nincs gomb, szóval azt nem tudom. :)
Ez egyáltalán miért van így? Mármint a pasikkal ki akarnak cseszni? Nehezebb gombolni ha a jobb oldalon van a gomb a felsőn.
Ez abból ered, hogy a nőknek az öltöztetőnő szemből gombolta a kabátját, a férfiak viszont maguknak, legalábbis egyszer egy kastélyban ezt mondta az idegenvezető.
Már nem minden ruha őrzi ezt, hiszen minden tervező sem lehet ezzel tisztában. Különben nekem minden kabátomon és ingemen a bal kezem felé vannak a gombok, mint nőnek.
Eleg rossz iranyba halad a ferfi divat???
Akkor mit szoljatok ti nok!!
Ferfi, ferfias bakancsba jartok, gumicsizma, elonytelen nadragok, ferfi nyakkendo, a pamana vagy Al Capone kalaprol nem is beszelve es vegezetul a ferfi pilota napszemcsi!
Tehat beszelhetnenk arrol, hogy ki halad rossz iranyba!
Ferfiaknal miert lenne baj az ha kiszeretnenek lepni a szurke eger szindromabol!
Mar az is gond?
Meg igy is a nok viszik a palmat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!