Ebay ról menyaszonyi ruhát, ha nem olyan mint ami a képen van visszaküldhetem és vissza kapoma pénzem?
Az ebay-es ruhák egyáltalán nem olyanok mint a képen és a méretek sem jók soha.
Én egyszerű pólókat rendeltem, pontosan lemértünk. L-es a méretem, kb XL-esnek feleltek meg lemérés alapján erre kaptam egy S-es méretűt-.-
gondolom valami kínai csoda termék, nem biztos hogy olyan lesz, de azzal nem értek egyet hogy tuti nem olyan mint amit leírtak, én amit ruhát rendeltem az jó volt, persze nem bolti márkás minőség, de az ára is a töredéke volt.
Kínába pedig nem fogsz a magyar postával postáztatni innen ha megnézed mennyibe kerül.. simán lehet 20-40 ezres tétel is..
Ne mar, akkor inkabb berelj, ha nincs penzed ruhara.
Igy van, ha nem jo a cucc, akkor neked kell a visszapostazast fizetni.
Ha nem Eu-s, akkor lehet h vameljaras ala veszik, vagyis 27% afat is ki kell fizetned. Ha nemjo a cucc es visszakuldod, az afat az allam nem fizeti visza!
200 dollart biztos hogy nem adnek ki olyasmire, amit nem tudok szemelyesen felprobalni/kezbe venni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!