Milyen felsőt vegyek fel sulibuliba? HELP!
Ma lesz sulibuli, eddig még nem voltam ilyenen. Bár körbekérdezgettem, ki mit vesz vele, de sajna nem lettem okosabb. Valaki ruhában lesz, bár azt túlzásnak tartom, a legtöbben egy farmer, tornacipő, póló kombóban. Én sötét farmert (magasderekú), meg magassarkú csizmát veszek az biztos, de milyen felsővel? Ujjatlant nem szeretnék. Szerintetek? Valami csinibbet akkor milyet? Nagyon megköszönném, ha esetleg linkelnétek, hogy milyen jellegűt, abból könnyebb kiigazodnom...
Köszönöm nagyon-nagyon előre is!!!
Nem látunk bele a szekrényedbe, nem tudjuk, milyen ruháid vannak, így nem lehet tanácsot adni. Most én hiába mondom, hogy egy kámzsás nyakú vékony rövidujjú felsőt vegyél fel, ha Neked nincs olyanod...
Ilyenre gondolok:
Köszönöm!
Első úgy értettem, hogy nagyjából milyen jellegűt, tudom hogy nem láttok bele a szekrérdembe... Hát, bár nem vagyok szoknyás, mindig csinosabban öltözködök, így kissé nehéz volt, hogy épp csak kicsit csinosabban :)
De végül hasonló felső volt rajtam, mint amit az első linkelt, és teljesen jó volt :)
Plusz sötét farmer és magassarkú csizma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!