Lányok, nektek is kicsit piszkos/foltos szokott lenni a bugyitok egy napos viselés után? Ez természetes, vagy velem van valami baj?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 21:26
11/19 anonim válasza:
Cserelj naponta ketszer bugyit, amugy enis utalom a tisztasagi betetet.
12/19 anonim válasza:
Én ilyen nagyon vékonyat használok, alig észrevehető, hogy használom. Viszont sokkal kényelmesebb és nem koszos a bugyim.
13/19 anonim válasza:
Nekem is olyan szokott lenni, normális..
14/19 anonim válasza:
Normális a kakás bugyi? Eszem megáll. Persze, használjon tisztaságit. Ennyit tudtok, mikor segítek megoldani a problémáját meg lepontoztok. Mi van veletek?
15/19 anonim válasza:
Van egy olyan találmány hogy Bidé! Ki kell mosni a feneket kakilás után, vagy ha erre nincs lehetőség nedves törlőkendőt kell használni! Hihetetlen hogy férfi létemre nekem kell kioktatni lányokat az alapvető higiéniáról.
28/F
16/19 anonim válasza:
Nekem is foltos szokodt lenni a bugyim a nap végére.
17/19 anonim válasza:
ha nem törlöd ki a segged rendesen,akkor természetes. :DDD
szaros lesz a bugyi.
18/19 anonim válasza:
,,kicsit"
tocsog, lucskos mint az állat
ezért használok tisztaságit
19/19 anonim válasza:
Persze hogy természetes. Vannak pasik/csajok akiket még izgatja is a koszos húgyfoltos tanga/bugyi látványa, szaga. Én imádom! Most nagy dolog ha néha kicsit kakifoltos... Ugyan már! Full természetes.
Szerintem az lenne az abnormális, ha full tiszta maradna nap végére a bugyi.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!