Ezek realis meretek egy kabathoz?
Figyelt kérdés
Akarok rendelni az internetrol egy kabatot, viszont mellmeretem 92, derekmeretem 87, csipomeretem 94.
A tablazatban pedig a meretek a kovetkezoen a legnagyobb meretnel 98-65-97
Most oszinten, melyik nonek van 98as mellmerethez 65os derekbosege?
2014. nov. 6. 20:53
1/3 anonim válasza:
Hát aki homokóra alkatú. A vicc az, hogy én ilyesmi alkattal egyáltalán nem kapok magamra felsőt (blézert például, de minden más is problémás), mert derékban túl bő és eláll. Vlsz a kabát se lesz ennyire szűk derékban.
2/3 A kérdező kommentje:
Elso! Te meg mirol beszelsz? Ne haragudj, de 3x elolvastam, amit irtal, de nem ertem, ertelmetlen!
2014. nov. 6. 21:19
3/3 anonim válasza:
A 87 tényleg sok egy picikét, már ha jó helyen mérted. Köldök felett kell a legvékonyabb részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!