Mit javasoltok? Hogyan oltozzek?
Figyelt kérdés
Februar 14-en kell menjek egy lagzira, ahol en kell elkiserjem a volegenyt, mert megkertek, es nem igazan tudom hogy milyen ruhat vagy hogyan oltozkodjek. Mit tanacsoltok? Segitsetek kerlek...
Elore is koszonom a valaszokat
2010. jan. 27. 12:15
1/6 anonim válasza:
Miniruha? Bár ahol én voltam esküvőn, ott aki a vőlegényt kísérte, mindig koszorúslány volt. Neked ezt nem ajánlották fel?
2/6 anonim válasza:
Hat ez attol is fugg, hogy milyen a lagzi, pl. ha normalis korulmenyek kozott tartjak, vagy valami extra puccos.
Beszelj a volegennyel, vagy rokonaval, hogy mit ajanl neked....szerintem, ha nem vagy koszoruslany akkor nem kell egy hosszu szoknyas-ruhas megoldas.Nekem jobban tetszenek a mell alatt szabott elegans kisruhak..szinben passzolo boleroval.Kabatbol pedig ne csinalj ugyet, hasznalj inkabb valami passzolo kiegeszitoket.
[link] ezekbol is valogass,otletnek jo....Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
sztem egy térd alá érő ezüstös ruhában égy egy fehér magassarkúban menyjél
6/6 anonim válasza:
Hát koszorúslányruhában is vannak szépek, mindenképp nézd meg, de szerintem nem fontos annyira hogy hosszú legyen lehet térdigérő is egy csinos magassarkúval!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!