Hol tudok venni ilyen vagy ehhez hasonló pólót/mezt?
Figyelt kérdés
Karácsonyi ajándék lenne, de egyszerűen egyik boltban sem találtam még csak hasonlót sem. Ha nem pont ez a felirat van rajta, nem nagy baj, de a fekete szín fontos.
Bp. és környéke, elsősorban ott érdekes, de online rendelés sem akadály. Ha valahol lehet csináltatni hasonlót (szitanyomás) az is belefér még karácsonyig.
2014. nov. 5. 10:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem nézd meg a külföldi oldalakon. Beírod a kulcsszavakat, mint például a sport/(sport)felső/ujjatlan/fekete és átböngészed a kínálatot. Hosszadalmas munka, de lehet, még ennél is jobbat találsz és tök olcsón! :-)
Ha pedig sehogy sem akar összejönni, vegyél a turkálóban/kínaiban egy megfelelő méretű felsőt, meg fehér sprayt, vágd ki egy sablont és fújd fel rá a festéket.
2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam, sok ilyet találtam (kulcsszavak: jersey nba, sport, black san fran 58), de sehol nem találtam rendelhetőt
2014. nov. 5. 11:27
4/7 A kérdező kommentje:
Eddig semmi, de valahol csak kapható. Annyi találat volt ,hogy H&M-ben árulják ,de egyik H&M boltban sincs
2014. nov. 5. 14:00
5/7 anonim válasza:
Ha nagyon elszánt vagy, vedd fel a kapcsolatot a bolttal, ahol találtad és írj nekik, hogy rendeljenek neked egyet.
7/7 anonim válasza:
rapcityponthu vagy supremestyle.hu vagy com nemtoom..itt biztos talalsz olyat vagy hasonlokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!