Milyen és mennyi fonal szükséges ehhez a sálhoz? Kattints a linkhez
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=YPer3Xv2QSM..
A fenti sálat szeretném elkészíteni. Mivel kezdő vagyok, segítségre lenne szükségem abban, hogy milyen vastagságú, ill. hosszú (vagy grammban) fonalra van szükségem ehhez?
Annak is örülnék, ha tudnának ajánlani olcsó, de jó minőségű fonalakat! Én például ezt néztem: [link]
Vélemény? :)
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!! :)
2014. nov. 2. 18:11
1/2 anonim válasza:
Van egy hasonló sálam, talán kicsit vékonyabb, az 180 gramm. Az jónak tűnik amit linkeltél, nyilván minél jobb anyag, annál drágább. Vastag fonalnak feldarabolhatsz néhány régi pólót (akár turisat is, olcsóbb mint a fonal) [link]
2/2 anonim válasza:
A leírás vagy egyszálas super bulky, vagy dupla szállal bulky - ez lesz a te fonalad. Elvileg egy picit vékonyabb, mint az elvárt, de megfelelő lesz. Bár szerintem is a pólófonal lesz a legolcsóbb és a leghatékonyabb egy ilyen vastagságú fonal helyettesítésére, de abból sálat készíteni nem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!