Csajszik! Mit gondoltok erröl a csini magassarkúról? Tegnap vettem egy pont ugyanijet! 13/L
Figyelt kérdés
télire szerintem nagyon jó lesz,nem is túl magas a sarka, iskolába is elmegy.
szerintetek milyen? nekem nagyon tetcik.!
2014. nov. 1. 09:29
21/29 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valakit csupán a cipője miatt egy ilyen vulgáris jelzővel illess, szerintem sokkal merészebb cipő kell. Meg amúgy is, egy egy 13 éves lányra látatlanban ilyet írni érzéketlen és nem túl korrekt húzás. Ő a cipőről kérdezte a véleményünket, és nem másról.
22/29 anonim válasza:
Egyetértek a többséggel. 13 évesen ilyen cipő?? A másik meg az, hogy valami borzalmasan néz ki,ez a vastag sarok, pfuj
23/29 anonim válasza:
látom itt mindenki fejében rózsaszín barbis pizsamás, két copfos kislány képében élnek a 13 évesek. pedig rohadtul nem azok, már jó ideje. már én is feszegettem a határaimat 13 évesen (most vagyok 29), ennél sokkal durvább dolgokkal is, mégsem lett belőlem se ri.banc, se sánta, se nyomorék. nem egy piros lakk tűsarkúról kért véleményt a lány, ez a cipő teljesen normálisan néz ki, bár az tény hogy kicsit ormótlan, és télre nem jó. de a sarka miatt ekkora vénkisasszony patáliát csapni rohadtul indokolatlan.
24/29 anonim válasza:
20-as merem remélni, hogy neked nincsen gyereked. Ellenben sajnálom azt a szerencsétlent. De még mindig nem tetszik ez a cipő, én vagyok a linkelgetős. :D Látom azóta nem is emrt válaszólni annyira leszólta a sok idióta. Pedig csak egy cipőről kért véleményt.
25/29 anonim válasza:
egy 13 éves lány az kb hetedikes, esetleg nyolcadikos. tény, hogy ma már elég nehéz megkülönböztetni a 13 éveseket a 18 évesektől, de szerintem nem teljesen természetes, hogy egy ennyi idős KISLÁNY, aki ráadásul még rendesen írni sem tud, ilyen magassarkúban tipegjen végig a suli folyosóján. én 13 évesen még melltartót se hordtam, sportcipőben jártam (vagy legalábbis lapos csizmában) és délutánonként bicikliztem a srácokkal, mégsem lettem igénytelen vagy fiús. oké, hogy ennyi idősen már kezdesz érdeklődni a 'csajos' dolgok iránt, de elképzelek egy fejletlen testű 13 évest, ahogy ebben a cipőben botladozik és nevetnem kell, bocsi.
26/29 anonim válasza:
Sima a talpa... oldalt nyitott = télre alkalmatlan. Az meg csak az én véleményem hogy rém ronda, és öreges... na meg túl magas a sarka szóval igencsak kényelmetlen lesz egy 10-20 perc után. De persze te tudod... engem nem zavar más miben jár. Én felnőttként sem vennék fel ilyet.
27/29 anonim válasza:
Úgy látom,a 21-es szeret névtelenül okoskodni.Valószínű félreértetted.Arra akartam célozni,hogy 13 évesen ő egy kislány.Nem arra,hogy prostituált.Tanulj meg szöveget értelmezni,mielőtt kioktatsz másokat.Tehát még egyszer:A kérdező kislány,és ennélfogva ez a cipő közönségesen néz ki rajta.
28/29 anonim válasza:
Öreges, nem gyereknek való. De a másik magas sarkú sem gyereknek való. Egyáltalán milyen alkalomra gondoltad? Színházba? Mert hétköznapokon én nem ilyenben járnék. Egyébként lehet,hogy a bőrcipők drágábbak, de csak bőrből érdemes venni, mert a műbőrbe beleizzad az ember lába.
29/29 anonim válasza:
Hát, nem igazán tetszik, sőt, akkor se venném fel, ha kényszerítenének rá, de ettől függetlenül szerintem úgy néz ki, mint egy lovaglócsizma magas sarokkal. Röviden: ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!