Tangás fiúk! Mit szóltak hozzá szuleitek, hogy ezt a ruhadarabot szeretnétek hordani/hordjátok?
Figyelt kérdés
Csak érdekesség miatt mi a véleményetek a férfi francia alsóról?
Kort is, ha lehet! Koszi!
2014. okt. 30. 22:30
11/12 anonim válasza:
heteroszexuális férfiként 10 éve hordok tangát, 5 éve csak nőit sokkal kényelmesebb mint a férfi fazon. Sokkal jobb seggem van mint nagyon-nagyon sok nőnek, a kényes helyen mindig borotvalva van, popsim is. Farkam meg elfér benne, sexysebb, persze jó méretet anyagot kell kiválasztani. HETERO 27 éves boldog apuka, barátnőm imádja!
12/12 anonim válasza:
A szüleimnek nem rekálmoztam. A ruháimat magam után mostam. 18 éves koromtól nem velük laktam. Így nem volt beleszólásuk.
Férfi francia alsó... az milyen? Azt nem úgy hívják más szóval hogy boxer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!