Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az óráról?

Figyelt kérdés

[link]

A szíjjal kapcsolatban vannak rossz előérzeteim, konkrétan hogy mennyire lesz tartós illetve kényelmes. Ugyan vízálló, de kétlem hogy a víz jót tenne a bőrnek (csak azért kérdőjelezem meg, mert szeretek úszni, és jó közben tudni mennyi az idő). A kényelem azért érdekel, mert volt már rajtam egy szintén bőr (legalábbis bőrhatású) óra, de az ennek tizedét sem kóstálta.

15 éves fiú vagyok, de azért vannak kétségeim afelől, mennyire illene hozzám. Nekem tetszik, és úgy érzem jól állna a kezemen. Mielőtt bárki azt mondaná, hogy ki van nyalva a valagam, azzal közlöm, hogy az óra nagy részét én állom (konkrétan a 2/3-át).

Köszönöm!

2014. okt. 30. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon szép darab. A tartósságához sajna nem tudok hozzászólni.

25N

2014. okt. 31. 01:42
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm! :)

Arról kérhetek egy véleményt, hogy szerinted nem lesz-e túl komoly így 15 évesen?

Meg ugye nézegettem, aztán a rózsa-arany borítás kezd egyre "rózsásabbnak" csajosabbnak tűnni. Erről mit gondolsz?

2014. okt. 31. 09:18
 3/3 anonim válasza:

Szerintem nem a te korosztályodnak való de ha mégis ezt veszed légy szíves írj róla véleményt mert én is hasonlókat nézegettem.

A Lorust elvileg a Seiko vásárolta fel és gyártja de sejtéseim szerint ez úgy működik, hogy a kevésbé jól sikerült Seikokat eladják Lorus néven.

2014. okt. 31. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!