#8 vagyok.
Ez már sokkal szimpatikusabb és komolyabb! Megkérdezhetem a felső határát az anyagi keretnek? Mert ha még belefér, én inkább ajánlanám a Seiko-t, mint a Casio-t. Mindenkinek Casio-ja van, és kevésbé olyan jó minőségű, mint a Seiko, egy Seiko-val egyedibb lehetne, mert keveseknek van, főleg ilyen korban (16).
Köszönöm a javaslatot!
Mindenféleképpen át fogom nézni a gyártó kínálatát.
Sajnos a felső határ pusztán 20-25.000 Forint, de ennek ellenére úgy gondolom, lehet minőségi, stílusos órát kapni ekkora összegből.
Pl. ez nekem nagyon tetszik, Seiko és csak 21 ezer:
Sportosan elegáns, rozsdamentes nemesacél (nagyon nehezen karcolódik Seiko-nal), vízálló, a karcolódásokkal szemben fokozottan ellenálló ásványkristály óraüveg (tapasztalatból tudom mondani, hogy alig karcolódik, egyszer bevertem a bevásárlókocsiba, az órának semmi baja nem lett, a kocsi kormánya megkarcolódott) és ami a legfontosabb, nagyon precíz automata óraszerkezet (!). Az automata azt jelenti, hogy nem kell bele elem, nem kell felhúzni, hanem egy önműködő mechanikai megoldással magát "húzza fel". Ilyen órája keveseknek van. Ha ez a 16 éves srác értékeli az ilyen dolgokat, akkor nagyon menő lesz ezzel (15-16 éves koromban a barátaim mindig elhűltek, hogy automata, de mai napig, most 20 vagyok).
Itt még találhatsz pár 20 ezer körüli Seiko-t, ha érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!