Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyeim mi a vélemény ha egy...

Hölgyeim mi a vélemény ha egy férfi (25) ilyen cipőt (bokacipőt? ) hord? KÉP

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 29. 21:20
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ha hozzáillő ruhákkal húzza fel, nincs vele semmi probléma szerintem. Bár nem árt, ha meg van hozzá a megfelelő kisugárzás :)
2014. okt. 29. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Fuuu nem. Nem. Ilyet a lanyok hordanak, es a lovaglo ferfiak.
2014. okt. 29. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

2-es: ez alapból egy férfi cipő, amit átvettek női cipőbe, de általában mindenféle "nőies" díszítéssel, vagy például lakk anyagú, stb. Hogy miért? Mert ez a cipő túl férfias lenne egy nőnek.

Csakúgy mint az Oxford stílusú cipőt. Egy csomó nő hord olyat, van már magassarkú változata, az eredeti mégiscska férfi cipő és férfias is marad.

Szóval sztem ez a cipő abszolút férfias és ettől férfias kisugárzása lesz az illetőnek ami nekem bejövős persze csak (!) a megfelelő öltözékkel... vmi elegánsabb ruhával. Esetleg öltöny? Vagy csak simán egy ing, zakó.

2014. okt. 29. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
WOW! :3
2014. okt. 29. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

2-es! Ilyet lanyok hordanak???

Mibol jottel erre a baromsagra ra?

Az lehet hogy hordjak de azok nem lanyok ,hanem hosugarzok a kek osztrigaba...

Ez egy alapbol ferfi cipo ,ha noi lenne akkor en tusarkut hordanek es rafognam,hogy ez tipikus ferfi cipo!

2014. okt. 30. 09:05
 6/12 anonim ***** válasza:
2. vagyok es ne csesszetek mar le kerlek! Pesten elek miota megszulettem, de en ilyet a lovas farmokon kivul, a varosban CSAK lanyokon lattam. Ezert ne engem utaljatok.
2014. okt. 30. 09:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Lányokon? :D Férjemnek ilyen fazonú cipője van a Church-től! Sőt, James Bondon is ilyen fazonú Church cipő volt számos filmben!

2-es, nagyon rossz a megfigyelőképességed, vagy egyszerűen csak olyanhoz szóltál hozzá, amiről nem sok fogalmad van! És szerinted csak te élsz Budapesten? :D Nem bántásból...

2014. okt. 30. 09:46
 8/12 anonim ***** válasza:
7- akkor még nem találkoztam a férjeddel. :D De calm your tits, engem hidegen hagy, ki mit visel, nekem nem tetszik. A véleményemet viszont nem szólhatod le, ugyanis "hölgy" vagyok és a kérdésre adtam választ. :D
2014. okt. 30. 10:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond. Ez ugyanúgy egy uni fazon, mint az acélbetétes/Martens/Timberland bakancsok és a klasszikus chopper/westerncsizmák. Jól néz ki.

(Bár én az ilyenemet kizárólag lovaglásra használom.)

2014. okt. 30. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Bond is öltönyhöz viselte! :) Meg úgy általában az üzletemberek is ahhoz szokták!
2014. okt. 30. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!