Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan lehet felismerni a...

Honnan lehet felismerni a gagyi Ed Hardy ruhákat?

Figyelt kérdés

Nem az árra gondolok.... mert hivatalos holnapon is láttam egy csomó olyan pólót amire rá volt írva, hogy "by Christian Audigier"... és valahol olvastam, hogy a gagyi ed hardys cuccokra van csak ez rá írva...

na most hogy is van ez ? :S

2010. jan. 25. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

csak ed hardy boltban/butikban veszed meg és akkor eredeti.

piacon, kínaiban, vaterán nem eredeti. ennyi.

2010. jan. 25. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Amelyiket ő tervezi arra van ráírva a neve..

És ha eredetit akarsz inkább a külföldről rendelést ajánlom, sajnos amiket itt Magyarországon lehet kapni a többség kamu, és minden cigányon az van..

2010. jan. 25. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Hááát gondoltam, hogy a piaci árú az hamis...mondjuk vannak kivételek, de azok lopottak..na mind1

Amúgy én még egy cigányon nem láttam ilyen ruhát...csak Dolce&Gabbana-t... olyat nem is veszek már xd :D

2010. jan. 25. 20:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy 1. válaszolónak üzenem, hogy egy csomó márkaboltos kimegy a józsefvárosira, ott megveszi nagyon olcson a terméket, és a boltjában eladja 10x drágábban...
2010. jan. 25. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez téves, h az a kamu amire rá van írva, h by Christian Audigier. Ed Hardy egy tetoválós csávó, Christian Audigier pedig ezeket a tetoválásokat nyomatja rá a pólókra... ezért van ez ráírva. Nemtom már, h hol olvastam ezt, de tuti vmi hivatalos honlapon. De sztem ami nem eredeti arról úgyis lerí, látszik még képen is, h szar minőség... sztem magyarországon nem nagyon lehet kapni eredetit :S még a boltban is a 20ezresek között is van kamus sztem... pl a fehérvári plázában! bezártak egy boltot!, mert hamis converse cuccokat adott el...
2010. jan. 25. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Fura, hogyha még nem láttál cigányokon Ed Hardy ruhákat, most náluk is ez az új trend. :) Egyébként a gagyi nem egyenlő a hamisítvánnyal, tehát azt te maagd el tudod dönteni, hogy gagyi-e: potyognak a strasszok, olcsó hatású, stb. Hogy eredeti-e? Vásárolj márkaboltokban.
2010. jan. 25. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!