A szövet kabát vízálló? 13/f
Figyelt kérdés
Most kaptam 12 ezerért egy szövetkabátot. Kínaiban vettük de jó minőségünk tünik (nem kinaibol oltozkodom)2014. okt. 27. 23:11
1/5 anonim válasza:
hogy lenne vízálló?-.-
menjél aludni, ne itt kérdezgess hülyeségeket
2/5 anonim válasza:
a szövetkabát?? kb. milyen messziről láttad azt a kabátot? az még ránézésre sem azXD
4/5 anonim válasza:
Most minek kell bántani egy 13 éves kis srácot? Azért kérdezett, mert nem tud valamit. Szerintem ti sem tudtok mindent.
Szóval. A szövet szerkezetéből adódóan nem vízálló anyag. Maga a kabát még lehet vízálló, hogy ne eressze át a vizet, ha van a szövet alatt egy műanyag réteg.
5/5 A kérdező kommentje:
Szóval nem az, pedig nekem azt mondták, hogy nem egyből engedi át a vizet, szöval egy kis ideig ÁlljA a vizet de utáns átázik.akk ez hulyeseg
2014. okt. 28. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!