11/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, tartok tőle, hogy félreértettél. Nem arra tettem "megjegyzést", hogy esetleg valakinek nincs pénze igazi bőrcipőre, nem volt célom megsérteni bárkit is. A cipő milyenségét méltattam. Azért, mert valami nem igazi bőr, azért, mert valami olcsó, még nem kéne olcsó hatást is keltenie. Sajnos a Deichmannál ez általában így van, ritka, amelyiknél nem ez az érzésem.
Ennyiről szólt az olcsó műbőrös félmondatom.
12/14 anonim válasza:
Pont ilyet nem,de hasonlót,pl.: [link] ilyet hordanék.:) Divatos,fiatalos,kicsit tucat,de jó.:D
14/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, úgyhogy hordanám, bár nem minden nap, mert ahhoz elég magas a sarka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!