Melyik külföldi oldalról rendeltek legtöbbször?
Figyelt kérdés
Többnyire olyan érdekelne amihez nem kell Paypal vagy más extra kártya és olcsó.
Ahol van ruha,kiegészítő,játék stb
2014. okt. 27. 18:23
2/14 anonim válasza:
ebay, de sajna oda kártyás fizetés kell, de nagyon olcsóak az ékszerek
3/14 A kérdező kommentje:
Nem baj ha kártyás,csak nincs paypal-em...jó sima kártya is az E-bayre?
2014. okt. 27. 19:28
5/14 A kérdező kommentje:
Az Alit most néztem,és ott minden darabra rak postaköltséget?Vagy én csinálok valamit rosszul?
2014. okt. 27. 19:59
6/14 anonim válasza:
Ebay, Aliexpress.
Nem, Aliexpressen nincs mindenre postaköltség.
7/14 A kérdező kommentje:
Nekem úgy rakja ki a kosarat hogy az összes termék alá ír postaköltséget és a végén össze adja.
És tegnap pl kijött az hogy 10,52font volt a ruha,meg majdnem ugyan ennyi a postaköltség. :( A címet ha beírom akkor változik a szállítási költség?Vagy mit rontok el?
2014. okt. 28. 06:53
8/14 anonim válasza:
sheinside, new look, river island, topshop, clothingattesco, missguided, ebay (paypal kell hozzá), forever21, dorothy perkins, boohoo, debenhams. Azt hiszem ennyi... a postát barátnőimmel szoktuk szétdobni.
9/14 A kérdező kommentje:
Aztaaaa mennyi oldal.Köszi :)
Na közben kaptam választ hogy azért rak minden ruhához postaköltséget mert nem egy az eladó. :D Eddig olyan helyről rendeltem ami bolt,tehát bele se gondoltam hogy itt ez az oka. :D
Még egyszer köszi a válaszokat.
2014. okt. 28. 13:40
10/14 anonim válasza:
Ez hülyeség, eddig bármit rendeltem Aliexpressről, ingyenes volt a postaköltség, pedig nem egy eladótól rendeltem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!